.

.

.

.

.

.

.

Υιοθεσίες.. κατοικιδίων που πραγματοποιήθηκαν το 2013 - Μία Πράξη Αγάπης PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ

1η εβδομάδα. Σήμερα είμαι ηλικίας μιας εβδομάδας. Τι χαρά να είμαι
μέρος αυτού του Κόσμου!

1 μηνός . Η μαμά μου με φροντίζει πάρα πολύ καλά. Είναι μια εξαιρετική μητέρα.

2 μηνών . Σήμερα με χώρισαν από τη μητέρα μας. Ήταν πολύ ανήσυχη και με τα μάτια της με χαιρετούσε. Ελπίζω η νέα «ανθρώπινη» οικογένειά μου να με φροντίζει το ίδιο καλά με τη μαμά μου.

4 μηνών . Έχω μεγαλώσει πολύ γρήγορα, τα πάντα τραβάνε την προσοχή μου. Υπάρχουν μερικά παιδιά στο σπίτι που μου είναι σαν «μικρά αδελφάκια». Παίζουμε πολύ, τραβάνε την ουρά μου κι εγώ τους δίνω μικρές ψεύτικες δαγκωνιές για πλάκα.

5 μηνών . Σήμερα μου φωνάξανε. Η κυρία μου ήταν πολύ αναστατωμένη επειδή ούρησα μέσα στο σπίτι. Όμως δεν μου είπαν ποτέ, πού έπρεπε να το κάνω αυτό;
Επίσης, κοιμάμαι στο χολ. Στεναχωρήθηκα πολύ γι' αυτό!

8 μηνών . Είμαι ένα πολύ χαρούμενο σκυλί! Έχω τη ζεστασιά ενός σπιτιού, αισθάνομαι τόσο ασφαλής, τόσο προστατευμένος... Νομίζω ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά μου με αγαπάει.
Η αυλή είναι όλη δική μου και, συχνά, ξεπερνάω τον εαυτό μου,
σκάβοντας στο χώμα σαν τους προγόνους μου, τους λύκους, για να κρύψω
το φαγητό.
Ποτέ δεν δοκιμάζουν να μου μάθουν τίποτε. Τότε θα πρέπει όλα να
πηγαίνουν καλά, όλα αυτά τα πράγματα που κάνω να είναι εντάξει!

12 μηνών . Σήμερα έγινα ενός έτους. Είμαι ένας ενήλικος σκύλος. Όμως τα αφεντικά μου λένε ότι μεγάλωσα πολύ περισσότερο από ότι περίμεναν.
Πόσο υπερήφανοι πρέπει να είναι για μένα!

13 μηνών . Σήμερα με έδεσαν. Σχεδόν δεν μπορούσα να κουνηθώ, να βρεθώ σε λίγο ήλιο όταν κρυώνω, ή να βρω λίγη σκιά όταν ο ήλιος ανεβαίνει ψηλά στον ουρανό.
Λένε ότι θα με επιτηρούν και ότι είμαι αχάριστος. Δεν καταλαβαίνω
τίποτε απ' όσα μου συμβαίνουν.

15 μηνών . Όλα έχουν αλλάξει τώρα... Με κρατάνε συνέχεια κλειδωμένο στη βεράντα. Αισθάνομαι πολύ μόνος. Η «ανθρώπινη» οικογένειά μου δεν με θέλει πια.
Μερικές φορές ξεχνάνε ότι διψάω και πεινάω. Όταν βρέχει, δεν έχω μια
στέγη πάνω από το κεφάλι μου.

16 μηνών . Σήμερα με έβγαλαν από τη βεράντα. Ήμουνα σίγουρος ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά μου με είχε συγχωρέσει. Ήμουν τόσο χαρούμενος που χοροπήδαγα από ενθουσιασμό.
Η ουρά μου κουνιόταν σαν τρελή. Επιπλέον, πίστεψα ότι θα με πήγαιναν
βόλτα! Κατευθυνθήκαμε προς τον αυτοκινητόδρομο και άξαφνα,
σταμάτησαν το αυτοκίνητο, άνοιξαν την πόρτα και εγώ βγήκα έξω, χαρούμενος, γιατί σκεπτόμουν ότι θα περνάγαμε τη μέρα μας στην εξοχή. Δεν καταλαβαίνω γιατί έκλεισαν την πόρτα κι έφυγαν.
«Ακούστε, περιμένετε!» - γάβγισα. Με ξέχασαν... Έτρεξα πίσω από το
αυτοκίνητο με όλη τη δύναμή μου. Η αγωνία μου μεγάλωνε καθώς άρχισα να καταλαβαίνω, ενώ δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το λαχάνιασμα και αυτοί δεν σταματούσαν, ότι με είχαν εγκαταλείψει!

17 μηνών . Έψαχνα μάταια να βρω το δρόμο για να γυρίσω σπίτι. Είμαι μόνος και αισθάνομαι χαμένος. Στις περιπλανήσεις μου, συναντάω μερικούς ανθρώπους με καλή καρδιά που με κοιτάνε με θλίψη και μου δίνουν λίγο φαγητό. Τους ευχαριστώ με τα μάτια μου, από τα βάθη της ψυχής μου. Εύχομαι να με υιοθετούσαν. Θα ήμουνα τόσο πιστός όσο κανένας άλλος σκύλος!
Όμως, αυτοί απλά λένε:«καημένο σκυλάκι, πρέπει να έχει χαθεί».

18 μηνών . Πριν από μερικές ημέρες, πέρασα από ένα σχολείο και είδα πολλά παιδιά μικρά και μεγαλύτερα σαν τα «μικρά μου αδελφάκια». Πλησίασα περισσότερο και μια ομάδα από τα μικρότερα παιδιά, γελώντας, μου πέταξαν πολλές πέτρες, απλά για να δούνε «ποιος σημαδεύει καλύτερα».
Μια από αυτές τις πέτρες με χτύπησε στο μάτι και έκτοτε, δεν μπορώ
να δω καθόλου με αυτό το μάτι.

19 μηνών . Είναι απίστευτο. Όταν είχα καλύτερη όψη, οι άνθρωποι με λυπόντουσαν. Τώρα είμαι πολύ αδύνατος και αδύναμος και η όψη μου είναι απαίσια.
Έχω χάσει το ένα μου μάτι και οι άνθρωποι με διώχνουν με τις σκούπες
όταν προσπαθώ να ξεκουραστώ σε κάποια σκιά.

20 μηνών . Κινούμαι με εξαιρετικά μεγάλη δυσκολία. Σήμερα, ενώ προσπαθούσα να περάσω το δρόμο, με χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Βρισκόμουνα στη ζώνη των πεζών για να περάσω το δρόμο, όμως ποτέ δεν θα ξεχάσω το γεμάτο ικανοποίηση
βλέμμα του οδηγού, που έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του που με
πάτησε. Εύχομαι να με είχε σκοτώσει! Όμως, απλά μου προκάλεσε εξάρθρωση στα πίσω μου πόδια! Ο πόνος ήταν ανυπόφορος! Τα πόδια μου δεν με υπακούνε και μόλις με τεράστια δυσκολία μπόρεσα να συρθώ στο γκαζόν στην άκρη του δρόμου. Επί δέκα μέρες έχω μείνει εκτεθειμένος στον ήλιο που καίει, στη δυνατή βροχή, στο κρύο, χωρίς φαγητό. Δεν μπορώ πλέον να κουνηθώ.
Ο πόνος είναι ανυπόφορος. Βρίσκομαι σε ένα πολύ υγρό μέρος και
φαίνεται ότι ακόμη και το τρίχωμά μου μαδάει. Κάποιοι περαστικοί ούτε καν με προσέχουν, άλλοι λένε: «μην πλησιάζεις». Είμαι σχεδόν αναίσθητος, όμως μια ελάχιστη δύναμη από τα βάθη του σώματός μου με αναγκάζει να ανοίξω τα μάτια μου. Η γλυκύτητα στη φωνή της με έκανε να αντιδράσω. «Καημένο μου σκυλάκι, κοίτα πώς σε έχουν αφήσει», έλεγε.
Μαζί με την γυναίκα ήταν ένας άντρας με λευκή ποδιά που με ακούμπησε
και είπε:
«Λυπάμαι κυρία μου, αλλά αυτός ο σκύλος δεν θα τα καταφέρει.
Είναι καλύτερα να τον βοηθήσουμε να βγει από αυτόν τον πόνο και τη
δυστυχία». Η ευγενική κυρία, με δάκρυα να τρέχουν ποτάμι στα μάγουλά
της, συμφώνησε.
Όσο καλύτερα μπορούσα, κούνησα την ουρά μου και την ευχαρίστησα, με τα μάτια μου, για τη βοήθειά της να αναπαυτώ ειρηνικά και ήρεμα.
Ενώ αισθανόμουν το ελαφρύ τσίμπημα της βελόνας, πριν από αυτόν τον
μακρύ ύπνο, η τελευταία μου σκέψη ήταν:
«γιατί έπρεπε να γεννηθώ, αφού δεν με ήθελε κανείς;».

 

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!!

 

 

24/12/ 2013

Από την κυρία Αναστασία

Χαρίζονται 3 πανέμορφα ημίαιμα σκυλάκια, 2 αρσενικά και 1 θηλυκό γεννημένα 25 Οκτωβρίου!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!


18/12/ 2013

Από την κυρία Νόρα

yothesia-skilou-apo-kuria-nora-18.12.2013.jpg

Μωράκια Χάσκυ γεννημένα τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη ψάχνουν να βρουν την οικογένεια τους!!

είναι πολύ χαδιάρικα και έξυπνα!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!


16/12/ 2013

Από την κυρία Κατερίνα Κουρεβέλη

yothesia-skilou-apo-kyria-katerina koureveli-16.12.2012.jpg

Ημίαιμα κουταβάκια, μεσαίου μεγέθους, κοριτσάκια κι αγοράκια, ψάχνουν σπίτι και ανθρώπους να τ΄αγαπάνε ενώ αυτά υπόσχονται να γίνουν οι πιο πιστοί τους φίλοι.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!


15/12/ 2013

Από την κυρία Καπρανά Μαρία

yothesia-gatas-apo-kyria-maria kaprana-16.12.2012.jpg

Μετά από μια αποτυχημένη υιοθεσία ο Αντωνάκης βρέθηκε πάλι στο δρόμο, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να τον βρούμε. Είναι ένας κούκλος κοκκινοτρίχης γατούλης ηλικίας περίπου δύο ετών, χαδιάρης, γουργούρης και γλυκύτατος! Τώρα περιμένει πάλι ανθρώπους που θα τον αγαπήσουν αληθινά και θα του δώσουν χάδια και αγκαλιές, και είναι σίγουρο ότι θα τα ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο! Τα πηγαίνει πολύ καλά με τους ανθρώπους (και τα παιδιά που τον αγαπούν) αλλά είναι επιφυλακτικός με τα άλλα ζώα, μάλλον λόγω των εμπειριών του όταν ήταν αδέσποτος. Έχει μάθει να πηγαίνει στην άμμο του, είναι στειρωμένος, αποπαρασιτωμένος, πλήρως εμβολιασμένος και θα δωθεί τσιπαρισμένος (αρ. 941000013916590). Φιλοξενείται προς το παρόν σε μικρό ταρατσάκι το οποίο όμως δεν ζεσταίνεται το χειμώνα, γι’αυτό και είναι επείγον να βρεθεί ένα σπίτι γι’αυτόν.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


13/12/ 2013

Από την κυρία Αντωνιάδου Βασιλική

/yothesia-skilou-apo-kyria-antoniadou vasiliki-13.12.2013.jpg

Χαρίζεται όμορφο θηλυκό κουταβάκι, το οποίο βρέθηκε τις μέρες της παγωνιάς εγκαταλελειμμένο και κατατρομαγμένο στους δρόμους του Αμαρουσίου. Είναι περίπου δύο μηνών, ημίαιμο, υγιέστατο, παιχνιδιάρικο και πολύ φιλικό. Με το γατάκι μας έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι , παίζουν συνέχεια και κοιμούνται αγκαλιά.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


12/12/ 2013

Από την κυρία Κική Φαρμάκη

yothesia-skilou-apo-kyria-kiki farmaki-12.12.2013-4.jpg

Χαρίζεται ο Όσκαρ! 18 μηνών αγόραρος, εμβολιασμένος, στειρωμένος, υγιέστατος! Ξέρει από λουράκι για να πηγαίνει τις βολτίτσες του, μπαινοβγαίνει στο αυτοκίνητο λες και θα οδηγήσει ο ίδιος, είναι πολύ τρυφερός και συντροφικός. Έχει το πιο υπέροχο και εκφραστικό βλέμμα και δεν τον ενοχλεί να μοιράζεται τον καναπέ του...Τα πάει καλά με τις γάτες και δεν τις ενοχλεί!Ειναι κατάλληλος για εκτός και για ακόμα καλύτερα για ΕΝΤΟΣ σπιτιού. Η αυλή θα πρέπει να είναι καλά περιφραγμένη διότι ο Όσκαρ είναι πολύ αθλητικός τύπος σκυλιού και είναι μεγάλος εξερευνητής. Του αρέσει η επαφή με τον άνθρωπο, είναι φιλικός με τα παιδιά. Πανέξυπνος και πανούργος και σίγουρα θα σας αλλάξει τη ζωή! Είναι ημίαιμος πιτμπουλάκος με πόιντερ. Μπορείτε να τον δείτε από κοντά! Ο Όσκαρ είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα που αν είχε φωνή σίγουρα θα ήταν τραγουδιστής/ηθοποιός για πολλά όσκαρ!!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


12/12/ 2013

Από την κυρία Κική Φαρμάκη

yothesia-skilou-apo-kyria-kiki farmaki-12.12.2013-3.jpg

Ο Μάξ είναι ένα αγαπησιάρικο κουτάβι, περίπου 8μηνών. Είναι γλυκός και τρυφερός, είναι ημίαιμο Πόιντερ.Δεν κυνηγάει!! Θα δοθεί σε αυλή ή για διαμέρισμα για συντροφιά. Είναι ήσυχος και χαριτωμένος, του αρέσουν οι βολτίτσες και τα χάδια. Είναι καλός με άλλα σκυλάκια και άψογος με ανθρώπους και με τα μικρά παιδιά! Είναι εμβολιασμένος και υγιέστατος! Μπορείτε να τον δείτε από κοντά!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


12/12/ 2013

Από την κυρία Κική Φαρμάκη

yothesia-skilou-apo-kyria-kiki farmaki-12.12.2013-2.jpg

Χαρίζεται μάνα κυνηγόσκυλο και κουταβάκια της. Θα δοθούν όλα μαζί ή ξεχωριστά το κάθε ζώο Είναι εμβολιασμένα και υγιή! Η Μάνα είναι στειρωμένη! Δεν κυνηγάνε! Θα δοθούν για συντροφιά σε υπεύθυνα άτομα! Είναι μια γλυκιά οικογένεια που ψάχνει μόνιμη αγάπη!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!


12/12/ 2013

Από την κυρία Κική Φαρμάκη

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ BOXER DEUTCHER. Πάμε όλοι μαζί ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ώστε να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του και παράλληλα να βρεθεί ΥΙΟΘΕΣΙΑ για την περίπτωση που ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ο ιδιοκτήτης του, διότι η φιλοξενία του λήγει και ήδη αναζητείται πολύ καιρό ο ιδιοκτήτης!!

Είναι 2 χρονών κορίτσαρος, την ονομάσαμε προσωρινά Κλάρα (από το κου-κλάρα!!!).

Πρόκειται για το πιο καλόβολο, έξυπνο και όμορφο πλασματάκι του σκυλόκοσμου. Είναι ψηλόλιγνη, αγέρωχη, επιβλητικής παρουσίας και εξαιρετικού χαρακτήρα! 35κιλά περίπου, εμβολιασμένη, στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη, με λαμπερό κοντό τρίχωμα, υγιής. Θα παίρνει για κάποιο καιρό χαπάκι. Ακούει στο «κάτσε». Έχει λεπτούς τρόπους, δεν ορμάει για να παίξει, γνωρίζει από λουράκι, είναι κοινωνικοποιημένη με αρσενικά και θηλυκά σκυλάκια, είναι καλή φύλακας («ψαρώνει» τον κλέφτη, αλλά δεν θα κάνει κακό, ούτε θα δαγκώσει), εκπαιδεύσιμη και προσαρμοστική. Είναι εξαιρετική με τους ανθρώπους, έχει μεγάλη υπομονή και απέραντη ομορφάδα! Μπορείτε να τη γνωρίσετε από κοντά και να πάρετε μια γεύση από την καλλονή μας!

Θα δοθεί σε υπεύθυνο άτομο που θα την αγαπάει και θα τη φροντίζει!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


12/12/ 2013

Από την κυρία Αλατζοπούλου Μάνια

yothesia-gatas-apo-kyria-mania-alatzopoulou-12.12.2013.jpg

Η Λένια, είναι ένα θηλυκό γατάκι 3 μηνών, που βρέθηκε κλειδωμένη μέσα σε μία αποθήκη, υποσιτισμένη και χτυπημένη. Ήθελε όμως να ζήσει και τα κατάφερε. Πλέον είναι τελείως καλά, πάχυνε και ψάχνει ένα σπίτι που θα την αγαπούν και θα την κάνουν να ξεχάσει όσα πέρασε. Είναι πολύ παιχνιδιάρα και τρυφερή. Θα δοθεί αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη, με συμβόλαιο υιοθεσίας. Μεταφέρεται παντού εντός Αττικής. Την στείρωση όταν έρθει η ώρα θα την χρεωθούμε εμείς. Σωματείο Οι Επταψυχες 2157/08.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


12/12/ 2013

Από την κυρία Έλενα

Βρέθηκαν 2 κουταβάκια περίπου 45 ημερών το ένα το είχε χτυπήσει αμάξι ευτυχώς είναι καλα. Ψάχνω να τους βρω σπίτι γιατί δεν μπορώ να τα κρατήσω.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!


10 /12/ 2013

Από κυρία Ιωάννα

Θέλω να δώσω ένα μικρό κουταβάκι. Δεν ξέρω τι ράτσα είναι. Το έχω δύο εβδομάδες, απλά έπαθα αλλεργία. Όποιος το θέλει, σας παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μου την λένε Μελίνα είναι λευκή, με μαύρο και θα γίνει μεγάλη. Είναι ενάμιση μηνών, σχεδόν, θα εμβολιαστεί δύο μηνών.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


09/12/ 2013

yothesia-skiloy-apo-filozwikh volou-09.12.2013-2.jpg

Το Μπισκοτάκι βρέθηκε 30 ημερών να ξεμυτίζει από μια κουτά πάνω στην εθνική οπού κάποιος την παράτησε με τη σκέψη ότι θα βρεί βέβαιο θάνατο. Δεν ήξερε όμως ότι είχε φύλακα άγγελο και σώθηκε.

Το Μπισκοτάκι είναι 6 μηνών και 5 κιλάκια αναμένεται να γίνει μικρού μεγέθους, 10 κιλάκια. Θα δοθεί εμβολιασμένη, αποπερατωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται την τοποθέτηση microchip(15 ευρώ)

Α.Μ239/2012

Φιλοζωική ομάδα βόλου

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


09/12/ 2013

yothesia-skiloy-apo-filozwikh volou-09.12.2013-1.jpg

Ο Κανελάκος, ένας μπεζ κουκλάκος έτοιμος να τρελάνει τους μελλοντικούς γονείς του! Ήρεμος πράος, υποτακτικός αλλά και πολύ παιχνιδιάρης, ήδη 7 μηνών, αναμένεται να γίνει μικρού προς μεσαίου μεγέθους, 10-15 κιλά. Θα δοθεί εμβολιασμένος, αποπερατωμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Ο νέος ιδιοκτήτης επιβαρύνεται την τοποθέτηση microchip(κόστος 15 ευρώ)

Α.Μ.239/2012

Φιλοζωική ομάδα βόλου

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


09/12/ 2013

yothesia-skiloy-apo-filozwikh volou-09.12.2013-3.jpg

Χαρίζεται η Μοίρα, μεγαλόσωμο κορίτσι 6 μηνών, με πλούσιο μελαχρινό τρίχωμα, αναμένεται να γίνει μεγάλου μεγέθους, 20-25 κιλά θα δοθεί πλήρως εμβολιασμένη, αποπερατωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται την τοποθέτηση microchip(15 ευρώ)

Α.Μ239/2012

Φιλοζωική ομάδα βόλου

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


09/12/ 2013

yothesia-skiloy-apo-filozwikh volou-09.12.2013-4.jpg

Χαρίζεται ημίαιμη κουρτσχαρινα 5 μηνών ολόμαυρη με πιτσιλωτή γραβάτα και τεράστια αυτιά και αναμένεται να γίνει μεσαίου μεγεθους,15-18 κιλά. Θα δοθεί εμβολιασμενη,αποπαρασιτωμενη και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

ο νέος ιδιοκτήτης επιβαρύνεται την τοποθέτηση microchip(15 euro)

Α.Μ.239/2012

Φιλοζωική ομάδα βόλου

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


09/12/ 2013


yothesia-skiloy-apo-filozwikh volou-09.12.2013-7.jpg

Χαρίζεται μικρόσωμο κοριτσάκι μελαχρινό με άσπρη γραβατούλα 8 μηνών και 5-6 κιλάκια, με κοντά λιλιπούτεια ποδαράκια, ιδανική για όλους τους τύπους των σκυλογονιών!

Θα δοθεί εμβολιασμένη, αποπερατωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Ο νέος ιδιοκτήτης επιβαρύνεται την τοποθέτηση microchip(15 euro)

Α.Μ.239/2012

Φιλοζωική ομάδα βόλου

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


 

09/12/ 2013

Από τον κύριο Κουσίση Γεώργιο


yothesia-skiloy-apo-kyriou-kousish-09.12.2013.jpg

Χαρίζεται ημίαιμο, αρσενικό, 10 μηνών.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


09/12/ 2013

 


yothesia-skiloy-apo-filozwikh volou-09.12.2013-10.jpg

Χαρίζεται τσοπανούλης 4,5 μηνών ημιμακρύτριχος με ιδανικό χαρακτήρα και αναμένεται να γίνει μεγάλου μεγέθους, 30+ κιλά Θα δοθεί εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται την τοποθέτηση microchip(15 ευρώ)

Α.Μ239/2012

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


09/12/ 2013

 

yothesia-skiloy-apo-filozwikh volou-09.12.2013-9.jpg

Χαρίζεται η Μινι, κοριτσακι 7-8 μηνών και 7-8 κιλών, μια μπουκίτσα!τρισχαριτωμένη και πάντα έτοιμη για χάδια!

Υποτακτική, γεμάτη θετική ενέργεια. Ξέρει να κάνει την ανάγκη της στη βόλτα και να μένει μονή της. Θα δοθεί εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται την τοποθέτηση microchip(15 εύρω)

Α.Μ239/2012

Φιλοζωική ομάδα βόλου

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


09/12/ 2013

 

yothesia-skiloy-apo-filozwikh volou-09.12.2013-8.jpg

Χαρίζεται ημίαιμος λαμπραντορίνος 7-8 μηνών, μπέζ με λευκές αποχρώσεις και αναμένεται να γίνει μεσαίου μεγέθους, 15 κιλάκια.

Θα δοθεί εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται την τοποθέτηση microchip(15 ευρώ)

Α.Μ239/2012

Φιλοζωική ομάδα βόλου

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


09/12/ 2013

yothesia-skiloy-apo-filozwikh volou-09.12.2013-6.jpg

Χαρίζεται ο Pink, ο ροζμυτούλης!

6 μηνών, ενεργητικός, λαίμαργος, με βελούδινο τρίχωμα και ροζ μυτούλα και πατουσάκια αναμένεται να γίνει μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους, 18-20 κιλά Θα δοθεί εμβολιασμένος, αποπερατωμένος και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Ο νέος ιδιοκτήτης επιβαρύνεται την τοποθέτηση microchip(κόστος 15 ευρω)

Α.Μ.239/2012

Φιλοζωική ομάδα βόλου

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


09/12/ 2013

 

yothesia-skiloy-apo-filozwikh volou-09.12.2013-5.jpg

Χαρίζεται πανέμορφο γκέκικο ζαχαρωτούλη κοριτσάκι 5 μηνών και αναμένεται να γίνει μεσαίου μεγέθους, 15-17 κιλά Θα δοθεί εμβολιασμένη, αποπερατωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται την τοποθέτηση microchip(15 ευρώ)

Α.Μ239/2012

Φιλοζωική ομάδα βόλου

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


06/12/ 2013

 

Από την κυρία Εμμανουέλα Παπαδοπούλου

yothesia-gatas-apo-kyria-emmanouela-papadopoulou-06.12.2013.jpg

Γατάκι αρσενικό, τιγρέ, τριών μηνών, με γκριζοπράσινα μάτια, αστείο, ζωηρό και παιχνιδιάρικο!!! Έχει μάθει να ζει μέσα στο σπίτι (και όχι παρατημένο σε κάποιο μπαλκόνι). Είναι υγιέστατο αποπαρασιτωμένο και έχει ολοκληρώσει τα εμβόλιά του. Δίδεται με βιβλιάριο υγείας κατά προτίμηση σε ανθρώπους που γνωρίζουν από γάτες, θα το αγαπούν πραγματικά και θα το φροντίζουν. Απαραίτητη προϋπόθεση να στειρωθεί έξι μηνών. Αναλαμβάνω τα έξοδα στείρωσης στον δικό μου κτηνίατρο.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


02/12/ 2013

Από τον κύριο Δημήτρη

Χαρίζονται ένα αρσενικό και ένα θηλυκό ημίαιμο λαμπραντοράκι, ηλικίας 1 μήνα!!!! Είναι πολύ όμορφα και παιχνιδιάρικα!!!! Είναι αποπαρασιτωμένα και υγιέστατα!!! Το μόνο που χρειάζονται είναι κάποιος να τα αγαπήσει και να τα φροντίσει..., και θα του δώσουν απίστευτη αγάπη!!!!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


01/11/ 2013

Από την κυρία Καλλιόπη

yothesia-gatas-apo-kyria-kaliopi-01.11.2013.jpg

Χαρίζεται γατούλης Περσίας, περίπου 3 ετών, πανέμορφος, ήσυχος, φιλικός με όλους, μαθημένος μόνο εντός σπιτιού. Δίδεται για υιοθεσία λόγω έλλειψης χώρου, αυστηρά εντός Αθηνών.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


 

31/10/ 2013

Από την κυρία Δανάη

Δίνεται καθαρόαιμο σκυλί της δαλματίας αρσενικό 17 μηνών, πλήρως εμβολιασμένο, λόγω σπουδών στο εξωτερικό.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


 

14/10/ 2013

Από την κυρία Μαρία

yothesia-skilou-apo-kyria-maria-14.10.2013.jpg

Γεννήθηκα 20 Ιούνη και είμαι μια πανέμορφη ,χαδιάρα ημίαιμη γκριφονίτσα, με φωνάζουν Τσίκα. Έχω κάνει όλα μου τα εμβόλια και είμαι πανέτοιμη για να με αγαπήσεις.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!

 


11/10/ 2013

Από την κυρία Νόρα

ramona2.jpg

Ραμόνα.... Της νιότης το γλυκό πρωί!!!

Την γλυκιά Ραμόνα την βρήκα πριν από ένα χρόνο περίπου ή μάλλον.... την βρήκαν τα σκυλιά μου μέσα σε μια κλεισμένη κούτα με μονωτική ταινία.... δεν πίστευα ότι υπήρχε μέσα μια ζωούλα..... Την μάζεψα χωρίς σκέψη... την περιποιήθηκα , έγινε καλά από την ερλίχεια και την ψώρα που είχε .... και πέρασε ένας χρόνος που ακόμα δεν την έχει ζητήσει κανείς για υιοθεσία..... Είναι τόσο καλόβολο και τρυφερό πλάσμα...Μια υπέροχη χρονιάρα έφηβη, ένα λυκογκεκόπουλο για φίλημα, μια τόσο τρυφερή ύπαρξη που μόνο ευτυχία κι αγάπη μπορεί να φέρει στους ανθρώπους της..Δεν λερώνει μέσα, σε κοιτά στα μάτια να προλάβει κάθε σου επιθυμία, υπομονετική, πάντα πρόθυμη για χάδια και παιχνίδι. Ιδανική για οικογένεια με παιδιά και διαμέρισμα. Η Ραμόνα, αξίζει ν αγαπηθεί κ να δώσει απλόχερα αγάπη και προστασία (γιατί το έχει «στο αίμα της» να γίνει εξαιρετική σύντροφος και φύλακας). Ένα κορίτσι ..μεσαίου μεγέθους ζητά την αγκαλιά του μόνο δικού της ανθρώπου. Θα υιοθετηθεί στειρωμένη, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012)και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας.

http://www.youtube.com/watch?v=wUxFO7Sxazg

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


07/10/ 2013

Από την κυρία Μαρία

yothesia-skilou-apo-kyria-maria-07.10.2013.jpg

Ο μικρόσωμος Μενέλαος βρέθηκε παρατημένος σε ερημική τοποθεσία του Ασπροπύργου... τον μαζέψαμε για να του χαρίσουμε μια καλύτερη ζωή. Είναι πολύ τρυφερός, αγαπάει τα παιδιά, συνυπάρχει άψογα με τα άλλα σκυλάκια. Είναι 5-6 κιλά και έχει μάθει να μην λερώνει μέσα στο σπίτι. Θα δοθεί με φόρμα υιοθεσίας, microchip, με απαραίτητη τη σύμφωνη γνώμη σας ότι θα στειρωθεί πριν χρονίσει.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


06/10/ 2013

Από την κυρία Μαρία

Ο γατούλης της φωτογραφίας ζούσε στο λιμανάκι της Ελευσίνας αλλά τώρα βρίσκεται στη Νίκαια επειδή δεν είναι πολύ φιλόξενοι άνθρωποι εκεί και του χτύπησαν το ποδαράκι. Είναι πολύ καλύτερα τώρα, τρώει, πίνει και περπατάει με λίγη προσπάθεια. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε επειδή έχουμε κι άλλη γάτα. Είναι πολύ χαδιάρης και γλυκός, πιτσιρικάς ακόμα. Τα πάει πολύ καλά με μικρά παιδιά και τις άλλες γάτες. Στο λιμανάκι της Ελευσίνας έκανε αγκαλιές και με έναν σκύλο!! Βοηθήστε τον να γίνει καλά και δεν θα ξεκολλήσει από την αγκαλιά σας...


04/10/ 2013

Χαρίζεται πουλόσκυλο αρσενικό στην περιοχή της Καλαμάτας,περίπου 2 μηνών μαύρο με άσπρη γραβάτα και άσπρες πατούσες.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


 

02/10/ 2013

Από την κυρία Βασιλεία

yothesia-gatas-apo-kyria-vasileia-02.10.2013.jpg

Τρία γατάκια από αδέσποτη γάτα ψάχνουν σπίτι.Μεγάλωσαν μέσα από πολύ μικρά επειδή έπρεπε να κάνουν θεραπεία στα μάτια.Τώρα είναι πολύ καλά αλλά έχουν συνηθίσει να είναι μέσα. Δεν μπορώ να τα κρατήσω άλλο και φοβάμαι να τα αφήσω έξω.Τώρα είναι 4,5 μηνών.Τους έχω κάνει το  πρώτο εμβόλιο και έχουν βιβλιάριο.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!


24/9/ 2013

Από την κυρία Ελένη

yothesia-skilou-apo-kyria-eleni-24.09.2013.jpg

Χαρίζονται 2 πανέμορφα αδελφάκια, ο ''Alfi'' και ο ''Sammy''. 9 μηνών, μεσαίου μεγέθους, αρσενικά, με εξαιρετικό χαρακτήρα! Πολύ φιλικά με άλλα σκυλιά. Ιδανικά για οικογένεια.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!


19/9/ 2013

Από την κυρία Τζοβάνα

Χαρίζεται ημίαιμο λυκάκι 6 μηνών αποπαρασιτωμένο, εμβολιασμένο. Είναι πολύ γλυκιά και όμορφη. Πιθανών να  βρίσκεται στον Αγ. Παντελεήμωνα.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


1/9/ 2013

Από την κυρία Νόρα

Λαέρτης, ένας βασιλιάς...μόνο για εσάς!!

yothesia-skilou-apo-kyria-nora-01.09.2013.jpg

Ο Λαέρτης είναι ομηρικός ήρωας και βασιλιάς της Ιθάκης, γνωστότερος ως ο πατέρας του Οδυσσέα. "Ο υπέροχος έφηβος Λαέρτης μας, περιμένει τον άνθρωπο που θα τον έχει βασιλιά της Ιθάκης του και ήρωα της καρδιάς του. Έχει ταμπεραμέντο, συμβιώνει αρμονικά με σκυλιά και διαθέτει πηγαίο ταλέντο να κερδίζει τους ανθρώπους με το χαρακτήρα του. Απόλυτα υπέροχος μέσα στο σπίτι, με ευγένεια και τρόπους που συναρπάζουν, είναι μια ...ηρωική πρόκληση η συμβίωση μαζί του. Είναι ένας πανέμορφος σκύλος, σύντροφος και φύλακας των ονείρων σας. Ημίαιμος Anatolian Shepherd. Θα υιοθετηθεί στειρωμένος με βιβλιάριο υγείας (επιθυμητή κάποια συμβολική συνεισφορά στα ιατρικά του έξοδα), ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012) και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


30/ 8/ 2013

Από την κυρία Ειρήνη

Χαρίζονατι 2 θηλυκά σκυλάκια κάτασπρα και πανέμορφα. Είναι 3 ετών, στειρωμένα, εμβολιασμένα. Θα δοθούν με το βιβλιάριό τους. Έχουν άψογο χαρακτήρα, πανέξυπνες, ιδανικές για οικογένεια. Είναι φιλικές, ήρεμες, έχουν μεγαλώσει με παιδιά και δεν δαγκώνουν. Είναι αδερφάκια και θα δοθούν μαζί είτε ξεχωριστά σε οικογένειες που θα τις αγαπήσουν.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


26/ 8/ 2013

Από την κυρία Ελένη


Ο Τζαζ είναι 12 χρονών και δίδεται προς υιοθεσία. Σαν όλα τα σκυλάκια είναι εκπληκτικός. Μια ψυχή απέραντη, μια καρδιά απίστευτης μητέρας και αγάπη για τα πάντα ακόμα και για γάτες. Έχει μεγαλώσει και 2 γατάκια ορφανά. Μοιραζόταν τη γούνα του, τα έγλειφε για να τα καθαρίσει με στοργή και υπομονή, ενώ του κάνουν τα χίλια μύρια όσα.. Ο Τζαζ είναι πολύ διακριτικός σε όλα του και μάλιστα όταν περνάνε μηχανάκια κλαίει (από φόβο για κάτι που συνέβη στο παρελθόν) και όταν ακούει άλλους σκύλους να κλαίνε κλαίει μαζί τους.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


26/ 8/ 2013

Από την κυρία Ελένη

yothesia-gatas-apo-kyria-elenh-26.08.2013.jpg

Ο Γκάνταλφ είναι 4 χρονών και δίδεται προς υιοθεσία. Είναι κάτι μεταξύ Αιγύπτιας γάτας και Αγκύρας. Απίστευτα γοητευτικός αλλά και χαδιάρης εφόσον έχει μεγαλώσει και με τον Τζαζ, έναν εκπληκτικό σκυλάκο 12 χρονών. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις που λένε..!! Δυστυχώς, χρειάζεται σπίτι γιατί φεύγω για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό. Σε περίπτωση υιοθεσίας μπορώ να παρέχω τουλάχιστον τη μηνιαία τροφή.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


21/ 8/ 2013

Από την κυρία Κέλλυ

Χαρίζονται το αρσενικό κουταβάκι, μαύρο με άσπρη ποδίτσα και πατουσάκια. Ο τυπάκος είναι πολύ κοινωνικός με τα άλλα σκυλιά αλλά και με τους ανθρώπους. Θα γίνει μεσαίου μεγέθους. Η δε μανούλα του, περίπου 2 ετών, μεσαίου μεγέθους, μαύρη, με χαρακτηριστικό την μαύρη με ρoζ γλωσσίτσα της. Ένα υπέροχο σκυλί, παρά το γεγονός ότι εγκαταλείφθηκε έγκυος στο αδιέξοδο της Γ' ζώνης της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Δεν θα σε πλησιάσει με την πρώτη, αλλά θα έρθει σκυφτή αναζητώντας ένα χάδι. Η μάνα είναι ήδη στειρωμένη. Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας και τσιπαρισμένα σε υπεύθυνα άτομα.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


21/ 8/ 2013

Από την κυρία Κέλλυ

Χαρίζονται, ένα αρσενικό κανελί με πράσινα μάτια είναι περίπου 4 μηνών, και θα γίνει μεσαίου - μεγάλου μεγέθους. Γεννήθηκε στην Γ ζώνη της ΒΙΠΕΘ Σίνδου. Σε ηλικία περίπου 2 μηνών βρέθηκε με κάταγμα στο πόδι, όπου και του βάλαμε νάρθηκα, και τώρα είναι μια χαρά και μέσα στην τρέλα για παιχνίδι και αγκαλιές. Η αδερφούλα του και αυτή κανελί,  και αυτή βρέθηκε σε ηλικία 2 μηνών  με σπάσιμο στο μηρό όπου και της έγινε επέμβαση. Τώρα είναι καλά,  πατάει κανονικά το ποδαράκι της, τρέχει, παίζει, και είναι απίστευτη φάτσα. Της αρέσει να βουτάει στα νερά και γενικά να πλατσουρίζει. Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας και τσιπαρισμένα.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


14/ 8/ 2013

Από την κυρία Αθηνά

yothesia-gatas-apo-kyria-athina-14.08.2013.jpg

Έξι γατάκια πανέμορφα και παιχνιδιάρικα, από αδέσποτη γατούλα, ψάχνουν να βρουν την οικογένεια που θα τα αγαπάει και θα τα φροντίζει για την υπόλοιπη ζωή τους. Δεν είναι ακόμα ούτε ενός μηνός. Δύο λευκά, δύο τιγράκια και δύο ασπρόμαυρα. Δυστυχώς δεν μπορώ να κρατήσω κανένα.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


29/ 7/ 2013

Από την κυρία Νάντια

yothesia-skilou-apo-kyria-nantia-29.07.2013.jpg

Είναι αρσενικό Dogo Argentino. Αναζητά οικογένεια για να το υιοθετήσει. Δεν θα δοθεί για φύλακας.

microchip 276093400304499.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


28/ 7/ 2013

yothesia-skilou-28.07.2013.jpg

Ο Λου είναι ένας κούκλος 3 ετών. Λατρεύει τους ανθρώπους, τις βόλτες και τα παιχνίδια. Χρειάζεται μια οικογένεια που θα τον κρατήσει για πάντα κοντά της και θα του προσφέρει τη συντροφιά και την αγάπη που έχει τόσο πολύ ανάγκη. Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


27/ 7/ 2013

Από την κυρία Ελένη

Καλημέρα σας! Έχω ένα κουνελάκι, αρσενικό. Θέλω να το χαρίσω σε άνθρωπο που πραγματικά αγαπάει τα ζώα. Το χαρίζω γιατί έχω 2 σκυλάκια και δεν τα πάνε καλά. Είναι μέσα σε ένα κλουβί και το λυπάμαι πολύ. Έξω δεν μπορώ να το βγάλω.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


26/ 7/ 2013

Από την κυρία Νάντια

yothesia-gatas-apo-kyria-nantia-26.07.2013.jpg

Η Φοίβη είναι μια πανέξυπνη γατούλα 7 μηνών. Ζούσε σε ένα σπίτι όπου υπήρξε σοβαρό (και ανίατο) πρόβλημα υγείας και έτσι -όντας και νεαρό ζώο- αποφασίστηκε να προωθηθεί για υιοθεσία, αφού έχει πολύ φιλικό χαρακτήρα και είναι εύκολο να την ερωτευθεί κάποιος μόλις την γνωρίσει Φιλική, παιχνιδιάρα, έξυπνη, τρυφερή και απαιτητική στα χάδια: αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που της ταιριάζει! Γυρίζει παντού μέσα στο χώρο χαρίζοντας -σε όλους όσους την γνωρίζουν- χαρά και χαμόγελο με τα κόλπα της: ανεβαίνει στο γραφείο, παίζει με τα ποντικάκια της, μυρίζει το βάζο με τα λουλούδια, ανεβαίνει στα πόδια σου και μπαστακώνεται με το "έτσι-θέλω", χουρχουρίζει ασύστολα και γεμίζει τους γύρω της με ζωντάνια και χαμόγελο

✿ Η Φοίβη είναι υγιέστατη, εμβολιασμένη και στειρωμένη, πανέτοιμη δηλαδή για σπιτάκι! θα τοποθετηθεί μικροτσίπ και θα δοθεί με συμβόλαιο Υιοθεσίας του Προ.Στ.Α.τε.Υ.Ω (τα έξοδα επιβαρύνουν τον μελλοντικό ιδιοκτήτη).

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


24/ 7/ 2013

yothesia-skilou-24.07.2013-5.jpg

yothesia-skilou-24.07.2013-4.jpg

yothesia-skilou-24.07.2013-3.jpg

yothesia-skilou-24.07.2013-2.jpg

yothesia-skilou-24.07.2013-1.jpg

Βρέθηκαν παρατημένα 7 μικρά κουταβάκια και ένα μικρό γατάκι.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!!


18/ 7/ 2013

Από τον κύριο Νίκο

Χαρίζουμε την Τζίντζα, ένα πανέξυπνο ημίαιμο Ακίτα / λυκόσκυλο, με χαρτί υιοθεσίας, σε φιλόζωη οικογένεια που διαθέτει μεγάλο χώρο για να παίζει και να είναι ελεύθερη. Είναι 2 μηνών, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη με βιβλιάριο υγείας. Ο μόνος λόγος είναι καθαρά οικονομικός. Η Τζίντζα είναι καταπληκτική, χαδιάρα και θα γίνει τέλειος φύλακας όταν μεγαλώσει λόγω της ημίαιμης ράτσας της.

 

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


17/ 7/ 2013

Από τον κύριο Παναγιώτη

yothesia-skilou-apo-kyrio-panagiwtis-17.07.2013.jpg

Χαρίζεται η Λίζα. Είναι ενός έτους. Βρισκόταν δεμένη στο μπαλκόνι. Είναι αξιαγάπητη και τρυφερή.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!

 


 

17/ 7/ 2013

Από την κυρία Δάφνη

yothesia-skilou-apo-kyria-dafni-17.07.2013-2.jpg

Η Νέρα βρέθηκε στα σκουπίδια. Είναι φοβική και χρειάζεται μια ζεστή αγκαλιά. Δίδεται για υιοθεσία.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


17/ 7/ 2013

Από την κυρία Δάφνη

yothesia-skilou-apo-kyria-dafni-17.07.2013-1.jpg

Δίδεται για υιοθεσία η Πίτα! Ονομάστηκε έτσι γιατί πέρασε κάτω από τις ρόδες φορτηγού και ευτυχώς σώθηκε. Είναι 4 μηνών. Δεν θα μεγαλώσει πολύ. Μοιάζει με beagle.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


15/ 7/ 2013

Από τον κύριο Σούλη

Χαρίζονται ημίαιμα κουταβάκια pointer με epagneul breton. Η μάνα είναι καθαρόαιμο pointer, χρώματος άσπρο με μαύρο και ο πατέρας καθαρόαιμο epagneul breton, χρώματος καφέ με γκρι. Θα δοθούν για υιοθεσία τον επόμενο μήνα, μετά τον απογαλακτισμό τους.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!

 


 

15/ 7/ 2013

Από την κυρία Καλλιόπη

Χαρίζεται γάτος Περσίας. Είναι περίπου 15 μηνών, πανέμορφος, χρώματος γκρι. Δυστυχώς, λόγω έλλειψης χώρου δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε. Τον κουρέψαμε και είναι έτοιμος να δοθεί για υιοθεσία. Είναι ιδιαίτερα φιλικός με όλους, ήσυχος και δεν γρατζουνάει.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚE!!


 

15/ 7/ 2013

Από την κυρία Μαρία

yothesia-gatas-apo-kyria-maria-15.07.2013.jpg

Χαρίζεται η Μουντζουρίτσα, γλυκιά ασπρόμαυρη γατούλα περίπου ενός έτους. Μετά από περίοδο μεγάλης πείνας στις γειτονιές κατάφερε να βρει λίγο φαγητό από τα αποφάγια των δικών μας γατιών και από τότε κόλλησε στο μπαλκόνι μας! Τώρα φιλοξενείται σε ένα μικρό δωμάτιο και έχει αποδείξει ότι είναι γατούλα για σπίτι: γουργουρίζει όλο ευχαρίστηση με τα χάδια και τις αγκαλιές, παίζει με τα παιχνίδια που της δίνουμε, τρώει κυρίως ξηρή τροφή και από την πρώτη στιγμή έμαθε να χρησιμοποιεί τη λεκάνη με την άμμο. Αναζητά ένα σπίτι με ανθρώπους που θα την αγαπήσουν και θα είναι τρυφεροί μαζί της. Δυστυχώς δεν μπορεί να μείνει για πολύ στο χώρο που είναι τώρα καθώς φιλοξενούμε και ένα άλλο ζωάκι που είναι φοβικό και έχει στρεσαριστεί από την παρουσία της. Είναι επείγουσα ανάγκη να βρεθεί σύντομα σπίτι ή θα πρέπει να γυρίσει στο μπαλκόνι. Θα δοθεί στειρωμένη, τσιπαρισμένη (αρ.941000013916590) και εμβολιασμένη. Για όποιον ενδιαφέρεται παρακαλώ επικοινωνήστε στο 697 22 84 710 (μεταξύ 10 το πρωί και 10 το βράδυ) ή στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


13/ 7/ 2013

Από τον κύριο Μάνο

yothesia-skilou-apo-kyrio-mano-13.07.2013.jpg

Ζητώ τη βοήθειά σας για να βρουν σπίτι τα κουταβάκια που γέννησε η σκυλίτσα στην περιοχή των Θρακομακεδόνων. Ήταν 5, μου έμειναν τα 3. Τα μεγάλωσα μέχρι σήμερα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα κρατήσω.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!


12/ 7/ 2013

Χαρίζεται καθαρόαιμο ασπρόμαυρο pointer, 6 μηνών.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


9/ 7/ 2013

Από την κυρία Αναστασία

yothesia-skilou-apo-kyria-anastasia-09.07.2013.jpg

Χαρίζονται τρία ημίαιμα κουταβάκια. Θα γίνουν μεσαίου μεγέθους.

 

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


4/ 7/ 2013

Από την κυρία Δάφνη

yothesia-skilou-apo-kyria-dafni-04.07.2013.jpg

Η κουκλίτσα που βλέπετε είναι περίπου 7 μηνών, θηλυκιά, περίπου 6,5 κιλά. Δεν μεγαλώνει άλλο. Δεν λερώνει, δεν κάνει ζημιές. Είναι όλη μέρα σε μια ακρούλα, πιθανόν να έχει φάει και ξύλο. Όταν την φωνάζεις έρχεται έρποντας. Είναι γλυκύτατη κατά τα άλλα. Ακολούθησε μια κυρία γιατί της πέφτανε ψίχουλα από την τυρόπιτα που έτρωγε και αυτή τα έτρωγε από πίσω. Η κυρία καθώς κάποιας ηλικίας δεν μπορεί να την κρατήσει γιατί θα την πετάξει με το σκύλο ο άντρας στο δρόμο. Ψάχνουμε επείγον φιλοξενία και υιοθεσία.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


4/ 7/ 2013

Από την κυρία Αθηνά

yothesia-skilou-apo-kyria-athina-04.07.2013.jpg

Χαρίζονται σε φιλόζωους ημίαιμα σκυλάκια γκέκας (2 θηλυκά και 1 αρσενικό) περίπου 3 μηνών.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!


24/ 6/ 2013

Από την κυρία Μάνια

Πριν 40 μέρες μια σκυλίτσα που μάλλον την έχουν εγκαταλείψει διότι είναι άριστα εκπαιδευμένη γέννησε 6 κουταβάκια έξω από την πόρτα του σπιτιού μας. Η μητέρα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΚΚΟΝΙ (ΣΠΑΝΙΑ ΡΑΤΣΑ) με άψογο χαρακτήρα. Τα μικρά της είναι παιχνιδιάρικα και χαριτωμένα, όμως κινδυνεύουν από πολλά. Σας παρακαλούμε βοηθήστε τα.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!


20/ 6/ 2013

Από την κυρία Άρτεμις

Στις 16/06/2013 βρέθηκαν δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών, μέσα σε μια κούτα 4 αξιολάτρευτα ημίαιμα σκυλάκια, μόλις 2 μηνών. Πρόκειται για λαμπραντόρ με κυνηγόσκυλο, όπως μας είπε η κτηνίατρος. Έχουν αποπαρασιτωθεί και αναζητούν μια οικογένεια κι ένα σπίτι που θα τα αγαπήσει. Η μία τρισχαριτωμένη μικρούλα μας, πρόλαβε και υιοθετήθηκε!! Απομένουν παιχνιδιάρικα κουταβάκια, 2 αρσενικά κι ένα θηλυκό. Είναι μαύρα κι έχουν άσπρα σημαδάκια στην κοιλίτσα και τα ποδαράκια τους. Θα γίνουν περίπου στο μέγεθος ενός λαμπραντόρ (20+Kg). Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το όποιο ενδιαφέρον!Περιοχή: Αττική.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


18/ 6/ 2013

Από την κυρία Μάνια

yothesia-gatas-apo-kyria-mania-18.06.2013.jpg

Χαρίζεται πανέμορφο αρσενικό γατάκι 2 μηνών, απεγκλωβίστηκε από μηχανή αυτοκινήτου, αποπαρασιτώθηκε και ψάχνει μία μόνιμη αγκαλιά. Είναι πολύ τρυφερός και κοινωνικός. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας για μέσα στο σπίτι. Σωματείο Οι Επτάψυχες 2157/08.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


18/ 6/ 2013

Από τον κύριο Γιώργο

yothesia-gatas-apo-kyrio-giorgo-18.06.2013.jpg

Χαρίζονται 4 πανέμορφα γατάκια. Είναι περίπου 3 μηνών. Παρακαλώ βοηθήστε να βρουν σπίτι.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!

 


 

18/ 6/ 2013

Από την κυρία Παναγιώτα

Χαρίζουμε ένα μικρό γατάκι 2 μηνών που το εγκατέλειψε η μαμά του στον δρόμο μας και δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να το συντηρήσουμε. Παρακαλώ πολύ κάποιος να ενδιαφερθεί, είναι ανάγκη. Είναι γλυκύτατο και φιλικότατο και μακάρι να μπορούσαμε να το φροντίσουμε.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


15/ 6/ 2013

Από την κυρία Μάνια

yothesia-gatas-apo-kyria-mania-15.06.2013.jpg

Χαρίζονται τιγράκια γατάκια 1,5 μηνός.

Χαρίζονται πανέμορφα τιγράκια γατάκια 1,5 μηνός, 2 αγοράκια και 1 κοριτσάκι. Απεγκλωβίστηκαν από κλειδωμένη αποθήκη, αποπαρασιτώθηκαν και τώρα είναι έτοιμα για αγκαλιές και παιχνίδια.. Φιλοξενούνται σε κήπο λόγω έλλειψης χώρου. Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας, για μέσα στο σπίτι. Σωματείο οι Επτάψυχες 2157/08.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


15/ 6/ 2013

Από την κυρία Μάνια

Η Χιονάτη ψάχνει σπιτάκι!

yothesia-gatas-apo-kyria-mania-15.06.2013-2.jpg

Χαρίζεται η Χιονάτη, μια πανέμορφη και υπερβολικά τρυφερή γατούλα 1,5 έτους περίπου. Την παράτησαν στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας και ψάχνει απεγνωσμένα τα χάδια μας, παρά το φαγητό..Βρίσκεται στο κτηνιατρείο μας αλλά δεν της αρέσει. Έχει μάθει σε σπίτι. Είναι αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας για μέσα στο σπίτι. Σωματείο Οι Επτάψυχες 2157/08 Κα Μαργαρίτα.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


5/ 6/ 2013

Από την κυρία Νικολέττα

yothesia-gatas-apo-kyria-nikoletta-05.06.2013.jpg

Χαρίζονται 3 μικρά γατάκια, αδελφάκια (όλα μαζί αλλά και ένα - ένα), 2 αρσενικά και ένα θηλυκό, ηλικίας 20 μόλις ημερών, υγιή και εντελώς καθαρά, αποπαρασιτωμένα και πολύ ήρεμα.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


1/ 6/ 2013

Από τον κύριο Νίκο

Είμαστε 4 θηλυκά μαύρα κουκλάκια, ημίαιμα ακίτα και θέλουμε να μας υιοθετήσετε.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


31/ 5/ 2013

Από την κυρία Κατερίνα

Έχω 2 σκυλίτσες ράτσας Κανίς και Κανίς Γκριφόν. Ήταν της μαμάς μου η οποία απεβίωσε πρόσφατα και δε μπορώ να τα φροντίσω διότι μένω σε μικρό διαμέρισμα. Θα ήθελα να τα δώσω για υιοθεσία σε καλές οικογένειες.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


30/ 5/ 2013

Από την κυρία Δάφνη

yothesia-skilou-apo-kyria-dafni-30.05.2013.jpg

Αυτή είναι η μαύρη σκυλίτσα που φιλοξενεί η Ελένη. Τώρα είναι περίπου ενάμιση χρονών, εμβολιασμένη, στειρωμένη, με τσιπάκι. Είναι πολύ φιλική και πρέπει να βρει σπιτάκι.
Τηλ. Επικοινωνίας: 694 45 17 978

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


28/ 5/ 2013

Από την κυρία Aθηνά

yothesia-gatas-apo-kyria-athina-28.05.2013.jpg

Γατάκι  αρσενικό, 8 μηνών, ψάχνει μια οικογένεια να το αγαπάει και να το φροντίζει.. Είναι υγιέστατο, εμβολιασμένο και στειρωμένο. Έχει πάρα πολύ καλό χαρακτήρα, γουργουρίζει σε όλους και θέλει μόνο φαγάκι και χάδια.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


25/ 5/ 2013

Από την κυρία Μαντώ

yothesia-skilou-apo-kyria-mado-25.05.2013.jpg

Βρέθηκε (15/5/2013) ο υπέροχος golden (2 ετών περίπου) να περιφέρεται στη γειτονιά μας, Τούφα Χαλανδρίου. Είναι εκπαιδευμένος με πολύ καλή συμπεριφορά. 'Εχει τσιπ αλλά δυστυχώς δεν είναι καταχωρημένο. Φιλοξενείται προσωρινά στον κήπο της πολυκατοικίας.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


19/ 5/ 2013

Από την κυρία Σοφία

Βρέθηκε στις 11-5-2013, στην περιοχή μεταξύ Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, νεαρός αρσενικός σκύλος, χρώματος καφέ σκούρο-μαύρο, πολύ φιλικός και παιχνιδιάρης. Φοράει κόκκινο περιλαίμιο και αντιπαρασιτικό λουράκι. Δεν έχει τσιπ. Ήταν σίγουρα σε σπίτι γιατί δεν ξέρει από δρόμους και αυτοκίνητα (κυκλοφορούσε στη μέση του δρόμου σαν χαμένος). Επειδή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα χώρου λόγω άλλων σκυλιών, παρακαλώ κοινοποιήστε μήπως βρεθεί ο ιδιοκτήτης, κάποια προσωρινή φιλοξενία ή κάποιος να τον υιοθετήσει.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


16/ 5/ 2013

Από τον κύριο Νίκο και την κυρία Βάνα

yothesia-skilou-apo-kyrious-vana kai niko-16.05.2013.jpg

Χαρίζεται πολύ γλυκιά σκυλίτσα. Είναι εμβολιασμένη και έχουμε κάνει και εξετάσεις αίματος. Είναι 2 χρονών.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


15/ 5/ 2013

Από την κυρία Μάνια

yothesia-gatas-apo-kyria-mania-15.05.2013.jpg

Χαρίζεται θηλυκό τιγράκι 7-8 μηνών. Η "Παρμεζάνα" είναι ένα πάρα πολύ γλυκό και χαδιάρικο θηλυκό τιγράκι γατάκι που αναζητά ένα  σπιτικό. Βρέθηκε στο δρόμο χτυπημένη και εγχειρίστηκε στο ποδαράκι της. Σε ένα μήνα περίπου θα έχει αναρρώσει τελείως και το μόνο που της θυμίζει την περιπέτειά της είναι μια μικρή κλίση εκεί που το έσπασε. Τρέχει και παίζει ήδη χωρίς κανένα πρόβλημα και χαίρεται που επιτέλους δεν είναι κλεισμένη σε ένα κλουβί, με συμβόλαιο υιοθεσίας. Σωματείο Οι Επτάψυχες 2157/08


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


15/ 5/ 2013

Από την κυρία Αλεξάνδρα

yothesia-skilou-apo-kyria-alexandra-15.05.2013.jpg

Αυτό το κουτάβι το βρήκα το βράδυ του Σαββάτου που μας πέρασε στην περιοχή του Κτελ Θεσσαλονίκης και θα ήθελα να βρεθεί μια οικογένεια να το υιοθετήσει και να το αγαπήσει πραγματικά. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω γιατί έχω ήδη 2 σκύλους και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει το πρόβλημα της ζήλιας και μάλιστα 2 φορές προσπάθησαν να του επιτεθούν. Πιθανόν, από δική μου εκτίμηση να είναι 3 ή 4 μηνών και το μήκος του δεν ξεπερνά τα 25 εκατοστά περίπου. Το ύψος του περίπου 15 εκατοστά. Να σημειώσω κλείνοντας ότι από το δεξί του πόδι κουτσαίνει.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


15/ 5/ 2013

Από την κυρία Ιωάννου

yothesia-skilou-apo-kyria-ioannou-15.05.2013.jpg

Κάποτε είχα οικογένεια. Που είναι τώρα; Με άφησε μόνο και έφυγε. Μετακόμισε στο εξωτερικό και με άφησε στο μπαλκόνι ενός άδειου διαμερίσματος. Οι μέρες περνούσαν και αυτοί πουθενά. Άρχισα να πεινάω, να διψάω και να κρυώνω..και αυτοί πουθενά. Μετά από πολλές εβδομάδες κι αφού πια παραιτήθηκα από τη ζωή μια καλή κυρία κι ένας κύριος ανέβηκαν στον 4ο όροφο και μπαλκόνι  μπαλκόνι με απελευθέρωσαν και μου χάρισαν το δικαίωμα στη ζωή.Τώρα πια είμαι ένα πιτ μπουλ γεμάτο ελπίδα. Με λένε Προμηθέα. Δεν είμαι άγριος. Αντίθετα είμαι πολύ χαδιάρης και αγαπησιάρης. Δεν αγριεύω και τα πάω πολύ καλά με τις γάτες. Είμαι 1.5 ετών, υγιέστατος και εμβολιασμένος. Είμαι όμως ακόμα μόνος..χωρίς αγάπη. Τηλ. Επικοινωνίας: 697 99 73 798

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!


14/ 5/ 2013

Από την κυρία Ειρήνη

yothesia-skilou-apo-kyria-eirini-14.05.2013.jpg

Είναι 8 και ψάχνουν σπίτι. Βρίσκονται στις Καμάρες Αιγίου. Κινδυνεύουν να φαγωθούν από μεγαλύτερα ζώα γιατί είναι ορφανά, μάλλον κυνηγόσκυλα, πολύ φιλικά!

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


14/ 5/ 2013

yothesia-gatas-14.05.2013.jpg

Τη Μεγάλη Παρασκευή βρήκαμε εγκαταλελειμμένα 4 μικρά γατάκια σε μια οικοδομή πεινασμένα να κλαίνε..Είχαν βγεί στο δρόμο και δεν αντιδρούσαν στα διερχόμενα αυτοκίνητα σα να έλεγαν «Υιοθετήστε μας ή σκοτώστε μας» .. Τα βάλαμε στον κήπο μας όπου έχουν φαγητό, νερό και προστασία από αυτοκίνητα, κακοποίηση και φόλες. Τα γατάκια είναι περίπου 1,5 μηνός, είναι πολύ όμορφα και χαριτωμένα, ήμερα και χαδιάρικα! Ο Γλύκας, η Παιχνιδιάρα, ο Αλήτης και η Φοβιτσιάρα, οι 4 αυτές γουργουριστές τριχομπαλίτσες, είναι όλα αξιολάτρευτα και σου προκαλούν άμεση εξάρτηση! Δυστυχώς όμως δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να τα πάμε στον κτηνίατρο και δεν έχουμε εμπειρία από κατοικίδια. Τα' χουμε ήδη αγαπήσει και θέλουμε να 'χουν τη ζωή που τους αξίζει, την οποία δυστυχώς εμείς δε μπορούμε να τους την προσφέρουμε... Θα τα δώσουμε με συμβόλαιο υιοθεσίας σε υπεύθυνο/ους φιλόζωο/ους. Η αγγελία αφορά στην Αττική.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!!


11/ 5/ 2013

Από την κυρία Αθηνά

yothesia-skilou-apo-kyria-athina-11.05.2013.jpg

Χαρίζονται 12 πανέμορφα ημίαιμα σκυλάκια, αρσενικά και θηλυκά περίπου ενός μηνός.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!!


9/ 5/ 2013

Από τον κύριο Χρήστο

Χαρίζουμε ένα πανέμορφο σκυλάκι που βρέθηκε στη μέση του δρόμου με κίνδυνο να το πατήσουν τα αμάξια. Είναι αγοράκι, περίπου 40 ημερών. Σύμφωνα με την κτηνίατρο θα γίνει μεγάλο σε μέγεθος. Είναι ελληνικό τσοπανόσκυλο, ιδανικό για φύλακας. Θα δοθεί απαπαρασιτωμένο και εμβολιασμένο. Το έχουμε σε προσωρινό κατάλυμα αλλά δυστυχώς δεν θα μπορεί να μείνει εκεί για πολύ. Βοηθήστε μας να του βρούμε οικογένεια.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


8/ 5/ 2013

Από τον κύριο Σάββα

Είμαστε 5 υπέροχες κούκλες 23 ημερών απο πατέρα τζακ ράσελ και μητέρα τσιουάουα. Βρισκόμαστε στην περιοχη ΚΑΒΑΛΑΣ και μας χαρίζουν μόνο σε φιλόζωες οικογένειες.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!!


6/ 5/ 2013

Από την κυρία Αθηνά

yothesia-gatas-apo-kyria-athina-06.05.2013.jpg

Πριν ένα μήνα περίπου, πήρα στο μπαλκόνι μου 5 νεογέννητα γατάκια, από αδέσποτη γατούλα. Δεν μπορώ να τα κρατήσω, αλλά δεν μου κάνει και καρδιά να τα αφήσω στο δρόμο. Βρήκα οικογένειες για τα 3, αναζητώ  σπίτια και για τα άλλα 2. Ένα θηλυκό, ένα αρσενικό, τρώνε ήδη ξηρά τροφή και λερώνουν μόνο εκεί που πρέπει.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!!


2/ 5/ 2013

Από τον κύριο Νίκο

yothesia-skilou-apo-kyrio-niko-02.05.2013.jpg

Χαρίζονται τα παραπάνω κουταβάκια, είναι ελληνικά ποιμενικά, γεννήθηκαν 24 Μαρτίου. Πρέπει να βρεθεί σπίτι άμεσα. Τηλ. Επικοινωνίας: 697 41 41 590.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!!


2/ 5/ 2013

Από τον κύριο Κωνσταντίνο

yothesia-skilou-apo-kyrio-kwnstantino-02.05.2013.jpg

Ποιος θα ήθελε ένα πανέμορφο, πανέξυπνο, τρυφερό και αγαπησιάρικο κουτάβι 8 μηνών, γένους θηλυκού; Την λένε Καραμέλα. Κανονικά αν δεν είχα ήδη σκυλιά στο σπίτι, θα την κρατούσα χωρίς δεύτερη σκέψη! Ήταν αδέσποτη, την πήγαμε στον γιατρό, και τώρα είναι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, υγιέστατη και έτοιμη για υιοθεσία!!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


21/ 4/ 2013

Από τον κύριο Χρήστο

Χαρίζουμε 6 πανέμορφα σκυλάκια που βρέθηκαν κλειδωμένα σε ένα τελάρο, κρυμμένα στο βουνό, χωρίς νερό και τροφή, στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο. Είναι 5 αγοράκια και ένα κοριτσάκι, περίπου 40 ημερών. Σύμφωνα με την κτηνίατρο θα γίνουν μεγάλα σε μέγεθος. Είναι ελληνικά τσοπανόσκυλα, ιδανικά για φύλακες. Θα δοθούν αποπαρασιτωμένα. Τα έχουμε σε προσωρινό κατάλυμα αλλά δυστυχώς δεν θα μπορούν να μείνουν εκεί για πολύ. Βοηθήστε μας να τους οικογένεια!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ!!!


18/ 4/ 2013

Σωματείο "Φίλοι Ζώων & ανθρώπων"

yothesia-skilou-apo-swmateio filoi zwwn kai anthropwn-18.04.2013.jpg

Μπίλυ: ανεξίτηλης κι απαράμιλλης γοητείας…..

(μπίλυ= η λέξη «λευκός» στη τσέχικη γλώσσα)

Ο «ανθός του καλού» σε…τετράποδη έκδοση… ανθρωποκεντρικός χρονιάρης σύντροφος, έτοιμος να μοιραστεί τα πάντα με το άνθρωπο του. Αιγαιοπελαγίτικα νησιά και κύματα θαρρείς αναδύονται από το μεσαίου μεγέθους κορμί του, το βλέμμα του σε μαγεύει και σε ξεμυαλίζει πιο πολύ κι από το δειλινό της Σαντορίνης… Φιλικός και αγαπητός σε όλα τα παιδιά και τα ζώα, μπαίνει στη φάση της εφηβείας του με όλες τις καλές προθέσεις αλλά και τα προσόντα να σας…γοητεύσει!!! Σύντροφος για μια ζωή, ότι κι αν συμβεί, γιατί.. «Είτε βραδιάζει είτε φέγγει, μένει λευκό το γιασεμί»(Σεφέρης)

Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός Αττικής, στειρωμένος, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012) και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από το σωματείο «Φίλοι ζώων & ανθρώπων» (ΑΜΣ.29275, 477/12).

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


12/ 4/ 2013

Από την κυρία Βασιλική

yothesia-skilou-apo-kyria-vasiliki-12.04.2013-2.jpg

Η φιλοζωική την ονόμασε Φαίδρα αλλά τυχαία εγώ βρήκα το άτομο του οποίου ήταν δική του γέννα και την λένε Κρίστα. Είναι περίπου 2 χρόνων, στειρωμένη και εμβολιασμένη. Είναι πάρα πολύ φιλική με τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τα παιδιά (την περιποιούνταν παιδιά της γειτονίας όσο καιρό ήταν στο δρόμο). Έχει πρόβλημα με τις γάτες και με τα θηλυκά σκυλιά. Κατά τα άλλα έχει πολύ καλό χαρακτήρα και ακούει σε όλες τις βασικές εντολές.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


12/ 4/ 2013

Από την κυρία Βασιλική

yothesia-skilou-apo-kyria-vasiliki-12.04.2013-1.jpg

Είμαι ένας γλυκύτατος κουταβάκος 5 μηνών περίπου και ψάχνω μια παντοτινή οικογένεια! Θα γίνω μεσαίος σκυλάκος έως 20 κιλά, έχω κάνει τα πρώτα μου εμβόλια, έχω αποπαρασιτωθεί και έχω και βιβλιάριο υγείας από την κτηνίατρο. Λατρεύω τα χάδια και τα παιχνίδια και τα πάω περίφημα με άλλα σκυλάκια! Είμαι πολύ ήσυχος και καλόβολος, το μόνο που θέλω είναι παρέα και χαδάκια. Επείγει να βρω ένα σπιτάκι για αυτό σας παρακαλώ δώστε μου μια ευκαιρία και υπόσχομαι πως θα γίνουμε τα καλύτερα φιλαράκια!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


11/ 4/ 2013

Από την κυρία Ξανθή

yothesia-skilou-apo-kyria-xanthi-11.04.2013.jpg

SOS! Ζητά σπίτι η γατούλα αυτή. Είναι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη και τσιπαρισμένη. Ήταν άστεγη, την πρώτη φορά την ξυλοκόπησαν και κόντεψε να μείνει ανάπηρη και τη δεύτερη φορά της ρίξανε κάποιο καυστικό υγρό και κόντεψε να χάσει το τρίχωμά της. Τώρα έχει κάνει τις θεραπείες της και είναι μια χαρά. Ζητά κάποιο υπεύθυνο άτομο να την υιοθετήσει. Τα πάει καλά με τις άλλες γάτες και μπορεί και να μείνει και σε κήπο αρκεί βέβαια να είναι προστατευμένη.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


11/ 4/ 2013

Από την κυρία Έφη

yothesia-skilou-apo-kyria-efi-11.04.2013.jpg

Σήμερα το πρωί βρήκα 2 αδέσποτα σκυλιά κοντά στο 3ο δημοτικό Παλλήνης στην Κάντζα. Και τα δύο φαίνονταν πεινασμένα καθώς μπορούσες να δεις τα πλευρά τους. Έχουν ανάγκη από μία οικογένεια που θα τους προσφέρει αγάπη. Το ένα είναι μικρό αγοράκι πολύ φιλικό και γλυκό, περίπου 5 μηνών. Το δεύτερο είναι και αυτό αγοράκι, περίπου ενός έτους επίσης πολύ φιλικό και πεινασμένο.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


11/ 4/ 2013

Από τον κύριο Άγγελο

yothesia-skilou-apo-kyrio-aggelo-11.04.2013.jpg

Γεια σας φίλοι, άνθρωποι, είμαστε 6 αδελφάκια (4 αγοράκια, 2 κοριτσάκια) που γεννηθήκαμε στις 26 Μαρτίου. Σε λίγες ημέρες που θα μεγαλώσουμε θα είμαστε έτοιμα να μας υιοθετήσετε. Είμαστε ημίαιμα γκέκας (κυνηγόσκυλα). Σας περιμένουμε να μας πάρετε με ανυπομονησία.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


7/ 4/ 2013

Από τον κύριο Αλέξη

yothesia-skilou-apo-kyria-alexh-07.04.2013.jpg

Χαρίζονται έξι πανέμορφα κουταβάκια.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


6/ 4/ 2013

Σωματείο "Φίλοι Ζώων & ανθρώπων"

yothesia-skilou-apo-swmateio filoi zwwn kai anthropwn-06.04.2013.jpg

Ο Έντι είναι ένα κουτάβι....αλλιώτικο από τα άλλα!! Τον κοιτάς στα μάτια και.....έχει γίνει η συνεννόηση!! Πανέξυπνος, σπιρτόζος, ελεγχόμενα.....σκανταλιάρης, με άριστη αντιληπτική ικανότητα, παρά τους 7,5 μήνες του, εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς!!! Είναι ένας ημίαιμος German Shepherd Belgian Malinois κι αυτό, για όσους ξέρουν.....σημαίνει πολλά!! Ζει από νεογέννητο στα σπίτια μας και για αυτό είναι κοινωνικός κι ανθρωποκεντρικός, έτοιμος να ζήσει δίπλα στον άνθρωπο του. Είναι οριακά μεσαίου μεγέθους, ιδανικός για διαμέρισμα , κάθε στιγμή μαζί του είναι γιορτή κι ευχάριστη έκπληξη, άνετος σύντροφος στο αυτοκίνητο, άψογος στο κρεβάτι, τι άλλο πια να γράψει  κανείς για αυτό το υπέροχο πλάσμα;; Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός Αττικής, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012) και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από το σωματείο «Φίλοι ζώων & ανθρώπων» (ΑΜΣ.29275, 477/12) (με απαραίτητη τη σύμφωνη γνώμη σας ότι θα στειρωθεί πριν χρονίσει).

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


4/ 4/ 2013

Από την κυρία Βάσω

yothesia-skilou-apo-kyria-vasw-04.04.2013.jpg

Xαρίζονται ημίαιμα σκυλάκια 3 μηνών στη Θεσσαλονίκη.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!!


4/ 4/ 2013

Από την κυρία Μαρία

yothesia-skilou-apo-kyria-maria-04.04.2013.jpg

Η Φανούλα, ημίαιμο κουτάβι 9 περίπου εβδομάδων, κατά τον κτηνίατρο διασταύρωση λαμπραντόρ με ποιμενικό βρέθηκε πεταμένη, με τ' αδέλφια της και σώθηκε από φιλόζωους της Χαλκιδικής. Είναι υγιής, πανέξυπνη, τρυφερή και κοινωνική και θα είναι χαρά για όποιον/όποια την πάρει. Τέλεια για φύλακας και συντροφιά, θα γίνει 25-30 κιλά και έχει αρχίσει τους εμβολιασμούς της. Μπορούμε να αναλάβουμε τη στείρωσή της και την μεταφορά της σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


1/ 4/ 2013

Από την κυρία Βασιλική

yothesia-skilou-apo-kyria-vasiliki-01.04.2013.jpg

Ο κουταβάκος είναι ημίαιμος 5 μηνών και θα γίνει μεσαίου μεγέθους περίπου 20 κιλά. Είναι εμβολισμένος, αποπαρασιτωμένος, με έτοιμο βιβλιάριο υγείας και καταχωρημένο μικροτσίπ. Είναι τρομερά χαδιάρης και παιχνιδιάρης και δένεται κατευθείαν με όποιον του δώσει χάδια. Βρίσκεται σε προσωρινή φιλοξενία και επείγει να βρει σπιτάκι! Τηλ. Επικοινωνίας: 694 82 62 594


1/ 4/ 2013

Από την κυρία Άννα

Χαρίζεται γκριφόν κανίς γκρι σκούρο, θηλυκό. Είναι περίπου ενός έτους, δε μεγαλώνει άλλο, είναι λιγότερο από δέκα κιλά και το παράτησαν στην πολυκατοικία μιας φίλης μου. Το πήγε στην κτηνίατρο, είναι υγιέστατο, το κουρέψαμε, του βάλαμε αμπούλα και χάπι αντιπαρασιτικό. Του βγάλαμε βιβλιάριο και έχει όλα τα απαραίτητα για την αρχή (3 κιλά τροφή, μπισκότα, παιχνίδια, κούνια, κουβέρτα, λουρί, σαμπουάν, κολάρο, χτένα, μπολάκια τροφής, μαντηλάκια καθαρισμού για μετά τη βόλτα!). Είναι πολύ φιλική, λίγο φοβισμένη, τα πάει τέλεια με τα παιδιά, δεν κάνει φασαρία, δεν κάνει την ανάγκη της μέσα στο σπίτι και το μόνο που θέλει είναι χάδια και αποδοχή.... Προς το παρόν μένει στο σπίτι της φίλης μου!!  Ευχαριστώ!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


31/ 3/ 2013

Από την κυρία Ρένα

yothesia-skilou-apo-kyria-rena-31.03.2013.jpg

Χαρίζεται θηλυκό, ενάμιση έτους περίπου, τρυφερή, φιλική αλλά και φύλακας! Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και microchip


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


28/ 3/ 2013

Από την κυρία Στεφανία

yothesia-skilou-apo-kyria-stefania-28.03.2013.jpg

Χαρίζονται 5 πανέμορφα κουταβάκια ενός μηνός, 3 αρσενικά και 2 θηλυκά. Θα γίνουν μεσαίου μεγέθους, είναι πολύ φιλικά και παιχνιδιάρικα και ζητούν μια οικογένεια να τα αγκαλιάσουν.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN!!


16/ 3/ 2013

Σωματείο "Φίλοι Ζώων & ανθρώπων"

yothesia-skilou-apo-swmateio filoi zwwn k anthropwn-16.03.2013.jpg

Έφηβος ημίιαιμος βελγολυκοσκυλάκος με χαμογελαστό πρόσωπο που "ξεγελάει!"!!! Φύλακας από κούνια των ανθρώπων που αγαπά, ο Χιούι μπορεί να γράψει ένδοξη ιστορία στις σελίδες της ζωής σας. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσο αφοσιωμένος και πανέξυπνος "διώκτης ανεπιθύμητων" μπορεί να γίνει όταν σταματήσει τα χάδια και τα παιχνίδια κι όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν. Μικρός στο μάτι αλλά...θαυμαστός σύντροφος που ξέρει να τιμά το σπίτι που τον αγαπά. Σε άριστη συμβίωση με όλα τα ζώα είναι ιδανικός και για παιδιά τα οποία και λατρεύει. Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός Αττικής, στειρωμένος, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012) και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από το σωματείο «Φίλοι ζώων & ανθρώπων» (ΑΜΣ.29275, 477/12)

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


11/ 3/ 2013

Από την κυρία Βασιλική

yothesia-skilou-apo-kyria-vasiliki-11.03.2013.jpg

Η γλυκούλα Μπράουνι είναι ένα κοριτσάκι περίπου 11 μηνών και 15 κιλάκια πολύ τρυφερή και χαδιάρα.Την εγκατέλειψαν πριν λίγες μέρες κοντά στο σπίτι μου, την πήγα στην κτηνίατρο και την βρήκε υγιέστατη, στειρώθηκε και τώρα αναζητά την καινούργια της οικογένεια. Είναι φιλική με όλα τα δίποδα και τετράποδα, λατρεύει τα χάδια και τις αγκαλιές και είναι πολύ ήσυχη. Βοηθήστε τη να βρει ένα σπιτάκι, δεν ξέρει πως να προστατεύεται στο δρόμο και θα κινδυνεύσει έξω!! Είναι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη με έτοιμο βιβλιάριο υγείας από την κτηνίατρο.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


5/ 3/ 2013

Από την κυρία Γκαμπριέλα

yothesia-skilou-apo-kyria-gabriela-05.03.2013.jpg

Η Φαίδρα είναι περίπου ενός έτους. Βρέθηκε στις 9/2 στην Άνω Γλυφάδα. Είναι σίγουρα από σπίτι εγκαταλελειμμένη ή χαμένη. Έχει microchip μη καταχωρημένο και είναι στειρωμένη. Δίνεται για υιοθεσία. Είναι απίστευτος χαρακτήρας, πολύ καλή και χαδιάρα. Θα δοθεί εμβολιασμένη με το απαραίτητο michrochip και συμβόλαιο υιοθεσίας.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


5/ 3/ 2013

Από την κυρία Λία

yothesia-skilou-apo-kyria-lia-05.03.2013.jpg

Χαρίζεται κουνελάκι δύο μηνών για συντροφιά. Θα γίνει μεγαλόσωμο και με μεγάλα αυτιά. Δεν πρόκειται για νανάκι. Παρακαλώ να διαθέτετε τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως κλουβί,ποτίστρα κτλ.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!


5/ 3/ 2013

Από την κυρία Ελένη

yothesia-skilou-apo-kyria-eleni-05.03.2013-4.jpg

Επείγει η φιλοξενία / υιοθεσία άμεσα για αυτά τα 3 αρσενικά κουταβάκια μόλις 1.5 μηνός! Θα φτάσουν το πολύ 12 με 15 κιλά, μεσαίου μεγέθους.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ! !


yothesia-skilou-apo-kyria-eleni-05.03.2013-3.jpg

Επείγει η υιοθεσία για την "emma", μόλις 2 ετών, πολύ χαδιάρα με απίστευτο χαρακτήρα. Θα την λατρέψετε! Είναι μικρόσωμη γύρω στα 7 κιλάκια!


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !

yothesia-skilou-apo-kyria-eleni-05.03.2013-2.jpg

Χαρίζεται η "mimsi" μας, ένα καλόψυχο και πολύ ήσυχο πλασματάκι περίπου 5 ετών μεσαίου μεγέθους.


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !

yothesia-skilou-apo-kyria-eleni-05.03.2013-1.jpg

Δίδεται για υιοθεσία η "babet" περίπου 4 ετών, πολύ παιχνιδιάρα και χαδιάρα μεσαίου μεγέθους. Έχει απίστευτη ενέργεια..απλά φοβερός χαρακτήρας!


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


4/ 3/ 2013

Από την κυρία Μάνια

yothesia-gatas-apo-kyria-mania-04.03.2013.jpg

Ο Ερμής, είναι ένα πολύ τρυφερό και κοινωνικό αρσενικό γατάκι 7  μηνών. Το ζευγάρι που τον είχε υιοθετήσει, είναι αναγκασμένο να τον αποχωριστεί λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και έτσι ο Ερμάκος ψάχνει άλλο σπιτάκι, αυτή τη φορά μόνιμα. . Είναι πάρα πολύ χαδιάρης και παιχνιδιάρης και πολύ προσαρμοστικός με ανθρώπους και άλλα ζώα. Είναι αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος και στειρωμένος. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, για μέσα στο σπίτι.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


21/ 2/ 2013

Από την κυρία Όλγα

yothesia-skilou-apo-kyria-olga-21.02.2013.jpg

Ο 8 μηνών κουταβάκος Φρόντο, μικρόσωμος και βολικός, χωράει παντού…αρκεί να μπει στη καρδιά σας. Είναι ο σύντροφος που ίσως ποτέ να μην είχατε φανταστεί ότι υπάρχει για εσάς, είναι η πιο ανθρωποκεντρική συντροφιά, είναι το πιο γλυκό κουταβοσυντροφικό σας ξεμυάλισμα!!

Ο φύλακας των δαχτυλιδιών σας, ονειρεύεται την οικογένεια του και σας περιμένει….

Θα υιοθετηθεί αυστηρά εντός αττικής, στειρωμένος, με βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, μικροτσίπ (ν.4039/2012) και υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας από το σωματείο «Φίλοι ζώων & ανθρώπων» (ΑΜΣ.29275, 477/12)

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


21/ 2/ 2013

Από την κυρία Γαβριέλα

Χαρίζεται η Lovely, η τρυφερή! Είναι 4 μηνών πλέον. Εμβολιασμένη, δεν θα γίνει μεγαλύτερη σε μέγεθος από κόκερ. Έχει μεγάλη αδυναμία στις γάτες αλλά και σε όοοολο τον κόσμο.

Χαρίζεται η Princess, 4 μηνών πλέον. Εμβολιασμένη, δεν θα γίνει μεγαλύτερη σε μέγεθος από κόκερ. Για πολλά χάδια το αρκουδάκι μας :)

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


18/ 2/ 2013

Από την κυρία Μαρία

yothesia-skilou-apo-kyria-maria-18.02.2013.jpg

Χαρίζονται τέσσερα πανέμορφα κουταβάκια.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚAN ! !


8/ 2/ 2013

Από τον κύριο Γιώργο

yothesia-skilou-apo-kyrio-giorgo-08.02.2013.jpg

Χαρίζονται 2 κουταβάκια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, γεννημένα στις 21/12/2012. Οι γονείς είναι μεσαίου μεγέθους.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ! !


8/ 2/ 2013

Από την κυρία Δάφνη

yothesia-skilou-apo-kyria-dafni-08.02.2013.jpg

Χαρίζονται 2 μικρόσωμα θηλυκά κουταβάκια. Τις παράτησαν έξω απο το κτηνιατρείο μας όταν ήταν 2 ημερών (03/01/2013) είναι μικρόσωμες, αποπαρασιτωμένες και έχουν κάνει το πρώτο τους εμβόλιο.  (Το κτηνιατρείο μας βρίσκεται στο Ρίο Πατρών).


ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ! !


8/ 2/ 2013

Από την κυρία Βασιλική

yothesia-skilou-apo-kyria-vasiliki-08.02.2013.jpg

Το κοριτσάκι μας είναι μια κουκλίτσα, ημίαμη, σχεδόν δύο μηνών, πολύ χαρούμενη και παιχνιδιάρα. Σύμφωνα με εκτίμηση της κτηνιάτρου θα γίνει έως 18 κιλάκια. Είναι υγιέστατη, χαδιάρα και λατρεύει να παίζει με τις ώρες!! Είναι πραγματικά μια αξιαγάπητη κουταβίνα!! Αρκεί να την γνωρίσετε και θα την λατρέψετε αμέσως! Θα δοθεί εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη σε υπεύθυνη οικογένεια! Επείγει να βρει σπιτάκι!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ! !


7/ 2/ 2013

Από την κυρία Κατερίνα

yothesia-skilou-apo-kyrio-katerina-07.02.2013-2.jpg

Είμαι η Χάντρα 8 μηνών. Είμαι πολύ όμορφη, λευκή με ένα μπλε και ένα πράσινο ματάκι. Είμαι πολύ ξεχωριστή και σπιτόγατη. Ψάχνω γονείς να με υιοθετήσουν.

yothesia-skilou-apo-kyria-katerina-07.02.2013-1.jpg

Είμαι 7 μηνών, μικρούλης, όμορφος και πολύ συντροφικός. Μου αρέσουν πολύ οι αγκαλίτσες και ψάχνω ένα ζεστό σπίτι.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ! !


6/ 2/ 2013

Από τον κύριο Αναστάση

yothesia-skilou-apo-kyrio-anastash-06.02.2013.jpg

Χαρίζονται 5 κουταβάκια ημίαιμα, λυκόσκυλα, ενός μηνός (η μαμά τους είναι γερμανικό ποιμενικό). Θα γίνουν μεσαίου μεγέθους έως 25 κιλά. Τα τέσσερα είναι μαύρα με λίγο καφέ και το άλλο είναι ένα ανοιχτό καφέ. Τρώνε κροκέτες και κρέατα αλλά προς το παρόν χωρίς κόκαλα. Χρειάζονται κάποιο υπεύθυνο αφεντικό ώστε να τα προσέχει και επίσης χρειάζονται μεγάλο χώρο. Είναι πολύ γλυκά και παιχνιδιάρικα!! Είναι κατάλληλα και για φύλαξη εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (περιοχή Θεσσαλονίκη)

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ! !


4/ 2/ 2013

Από την κυρία Μαρία

yothesia-skilou-apo-kyria-maria-04.02.2013.jpg

Χαρίζονται δύο γλυκά ημίαιμα κουταβάκια, ηλικίας 1,5 μηνών, σε ανθρώπους που θα τα φροντίσουν και θα τα αγαπήσουν. Το καφέ είναι κορίτσι και το μαύρο αγόρι. Θα γίνουν μεσαίου μεγέθους (περίπου 20 κιλά) και καλοί φύλακες, όπως η μαμά τους (περιοχή Παλλήνη).

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ! !


2/ 2/ 2013

Από την κυρία Έλενα

Τον βρήκαμε χτυπημένο από αυτοκίνητο στην Λ.Γέρακα. Δεν είχε πάθει ευτυχώς τίποτα όπως είπε ο γιατρός που τον πήγαμε. Δυστυχώς, όμως δεν τον αναζητά κανείς μετά από 20 μέρες...έτσι τον χαρίζουμε. Είναι αρσενικό, σέττερ ημίαιμο, ενός έτους περίπου, 14 κιλάκια και δεν θα μεγαλώσει άλλο! Είναι πάρα πολύ φιλικός και πανέξυπνος. Δεν λερώνει ποτέ μέσα και είναι η τέλεια παρέα παντού!!! Δυστυχώς, έχουμε πολλά ζωάκια στο σπίτι και δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε. Α! δεν τα πάει καλά με τις γάτες.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


2/ 2/ 2013

Από την κυρία Τζένη

yothesia-skilou-apo-kyria-tzeni-02.02.2013.jpg

Εχθές βρήκα στη γειτονιά μου (Ακαδημία Πλάτωνος) ένα αρσενικό σκυλάκο ράτσας Dachshund (κυνηγόσκυλο). Είναι άρρωστος, δεν περπατάει σωστά, πολύ αδύναμος, με θολή όραση, δεν έτρωγε και δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες μου. Από ότι μου είπαν οι γείτονες τον παράτησαν πριν από ένα χρόνο σε αυτό το δρόμο. Μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε υπάρχει περίπτωση να τον φιλοξενήσει κάποιος;

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


29/ 1/ 2013

Από την κυρία Κατερίνα

yothesia-skilou-apo-kyria-katerina-29.01.2013.jpg

Χαρίζονται κουταβάκια 1 μηνός. Βρέθηκαν στο δρόμο κάτω από μια σπασμένη γλάστρα μέσα στο κρύο και το χαλάζι!! Άμεσα επισκέψιμα , φιλοξενούνται  προσωρινά.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ! !


24/ 1/ 2013

Από την κυρία Κική

yothesia-skilou-apo-kyria-kiki-24.01.2013.jpg

Θεσσαλονίκη: Δίνεται προς υιοθεσία ο τιγράκος της φωτογραφίας. Είναι 6 μηνών, αγόραρος με κατπράσινα τεράστια μάτια. Έχει στραβό ποδαράκι λόγω του ότι το είχε σπάσει, μα αυτό δεν τον εμποδίζει σε τίποτα από το να χουρχουρίζει συνεχώς και να χαϊδεύεται παίζοντας. Είναι εξαιρετικά φιλικός, συντροφικός και έξυπνος. Προσαρμοστικός και πολύ χαριτωμένος. Με την πρώτη γνωριμία θα σας μαγέψει! Ποιος θα του προσφέρει μια ζεστή γωνίτσα;; Επείγει καθώς η φιλοξενεία του ήδη..έληξε! Δυστυχώς, μη έχοντας άλλη επιλογή, δοκίμασα, αλλά μόνος του στο δρόμο είναι αδύνατον να επιβιώσει. Χρειάζεται μόνιμο σπιτάκι! 

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


24/ 1/ 2013

Από την κυρία Βασιλική

yothesia-skilou-apo-kyria-vasiliki-24.01.2013.jpg

Η Κανέλα μας είναι ημίαιμη αγνώστου πατρός και μητρός 45 ημερών περίπου. Η κτηνίατρος που την εξέτασε μας είπε πως θα γίνει περίπου μεσαίου μεγέθους γύρω στα 18 κιλά. Είναι υγιέστατη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη με έτοιμο βιβλιάριο και microchip. Είναι πολύ ήσυχη και χαδιάρα! Θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


23/ 1/ 2013

Από τον κύριο Σούλη Μιχαλόπουλο

yothesia-skilou-apo-kyrio-mixalopoulo souli-23.01.2013.jpg

Σκυλάκι 4 μηνών, αρσενικό ζητάει οικογένεια που θα το αγαπήσει πραγματικά.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


23/ 1/ 2013

Από την κυρία Δήμητρα Γκαβογιαννάκη

yothesia-skilou-apo-kyria-gavogianni dimitra-23.01.2013.jpg

Χαρίζεται η ΣΑΝΥΑ!! Είναι νεαρή, υπάκουη, κυριαρχική και αγαπάει πολύ τα παιδιά. Δεν λερώνει μέσα και είναι ιδανική παρέα αλλά και ο ιδανικός φύλακας!!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


19/ 1/ 2013

Ζωοφιλική παρέμβαση Μελισσίων

yothesia-skilou-apo-filozwiki mellisiwn-19.01.2013.jpg

Μπορεί να είναι κουταβίνες λουκούμια, αλλά η Cherry και η Blossom μέχρι πολύ πρόσφατα δεν περνούσαν μια ζωή ζάχαρη... Βρίσκονταν κοντά σε κεντρικό δρόμο όπου κινδύνευαν. Είναι περίπου 3 μηνών και θα γίνουν μεσαίου μεγέθους, πιθανότατα μέχρι 15 κιλά. Είναι υγιείς, τσιπαρισμένες, αποπαρασιτωμένες και εμβολιασμένες και έχουν δείξει ήδη εντυπωσιακή συνέπεια με την τουαλέτα τους.
Αναζητούν οικογένειες εντός Αττικής, που θα είναι κοντά τους στα καλά και στα άσχημα, και θα συμφωνήσουν απαραιτήτως να τις στειρώσουν και να υπογράψουν συμβόλαιο υιοθεσίας.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ! !


17/ 1/ 2013

Από την κυρία Βασιλική

yothesia-skilou-kyria-vasiliki-17.1.2013.jpg

Η μαυρούλα είναι μια ημίαιμη κουταβίνα 40 ημερών περίπου που την βρήκαμε πριν λίγες μέρες εξουθενωμένη και παντελώς νηστική στο δρόμο. Η κτηνίατρος που την εξέτασε μας είπε πως θα γίνει μεσαίου μεγέθους γύρω στα 15 κιλά. Θα δοθεί εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη σε υπεύθυνη οικογένεια. Επείγει η υιοθεσία της!

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


9/ 1/ 2013

Από την κυρία Δήμητρα

yothesia-skilou-apo-kyria-dimitra-09.01.2013.jpg

Χαρίζονται οι 2 κούκλες! Βρέθηκαν κακοποιημένες και ταλαιπωρημένες. Στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν και ψάχνουν το δικό τους σπίτι. Πέρασαν πολλά και το αξίζουν! Έχουν πολύ καλό χαρακτήρα! Είναι νεαρές, περίπου 14 μηνών. Δώστε τους μια ευκαιρία..

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ! !


8/ 1/ 2013

Από την κυρία Iουλία

yothesia-skilou-apo-kyria-ioulia-08.01.2013.jpg

Χαρίζεται σκύλος 15 μηνών. Βρέθηκε αδέσποτος και πληγωμένος. Έλαβε όλη την απαραίτητη ιατρική φροντίδα στειρώθηκε, απαρασιτώθηκε και εμβολιάστηκε. Είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και πολύ ήρεμος μέσα στο σπίτι.

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ! !


 

Pet Awards 2023

Διαφήμιση